Saat 15:00'a kadar verilen siparişler AYNI GÜN KARGODA!
1
Kullanılan Kahve Çekirdeği:Colombian Supremo Çekirdek Tipi: Arabica Kavrum: Orta Yetiştiği İrtifa: 1500-1600 metre İşleme Yöntemi: Yıkanmış Asidite: Dengeli İçim / Sertlik: Dengeli Aroma: Yok Tadım Notları: Çikolata, Karamel, Vanilya, Kakao, Yeşil Elma, Çilek Reçeli Özellikler : Filtre Kahve, Çekirdek Kahve Colombian Supremo Filtre Kahve Hazırlama Teknikleri ve Özellikleri Colombian Supremo Filtre Kahvesini Kahve Presi ile Hazırlama: 1) Öğütme ve Oran: Kahve presinde kahvenizi demlemek için ideal oran 180 ml sıcak suya, 10 gr kahvedir. Kahve presine uygun olarak colombian supremo taze öğütülmüş filtre kahvenizi, kahve presi boyuna uygun miktarda kullanmalısınız; *8c press için 5 Yemek kaşığı Colombian Supremo Filtre Kahve *4c press için 3 Yemek kaşığı Colombian Supremo Filtre Kahve *3c press için 2 Yemek kaşığı Colombian Supremo Filtre Kahve *1 Yemek kaşığı=10 gr Colombian Supremo Filtre Kahve 2) Sıcak su ekleyin: Presinizi yeni kaynamış sıcak su ile doldurun. Colombian supremo filtre kahvenizin tamamen presin altına doğru çöktüğünden emin olun. Kahve Presi İle Colombian Supremo Filtre Kahve Hazırlamanın İpucu: Kahvenizi, kahve presinde demlerken, kaynamış suyu 2 dakika dinlendirdikten sonra kullanmanız; hem kahvenizin yanmasını önleyecek, hem de daha iyi demlenmesini sağlayacaktır. 3) Demleme: Kahve presinin kapağını , piston yukarıda kalacak şekilde yerleştirin ve kahveyi 4 dakika boyunca demlenmeye bırakın. 4) Bastırma ve Dökme: Demleme pistonunu presin altına değene kadar yavaşça aşağı itin. Afiyet olsun. Colombian Supremo Filtre Kahvesini Pour Over (V60, Chemex) ile Hazırlama: 1) Oran ve Su: Colombian supremo filtre kahveyi demlemek için kullanacağınız suya ek olarak kağıt filtreyi ıslatmak için bir miktar daha su ekleyin ve kaynatın. 2) Kağıt Filtreyi Islatın: Bu işlem filtre kağıdının yumuşamasını sağlayarak, kağıdın içerdiği tatların kahveye geçişini azaltır. 3) Öğütme: Pour Over için kahvenizi öğütmelisiniz. (Kahve, toz şekere benzemelidir.) Her 6 oz ( 180ml) sıcak su için 2 yemek kaşığı öğütülmüş kahve kullanın. 4) İlk Dökme: Pour Over kabının yarısına kadar sıcak su doldurun ve sonrasında kahvenin bardağa damlamaya başlaması için 10 saniye bekleyin. 5) Dökmeyi Tamamlayın: Yavaşça sıcak suyun tamamını dökün ve kahvenin tamamının bardağa damıtılmasını bekleyin. Colombian Supremo Filtre Kahvesini Kahve Makinesi ile Hazırlama: 1) Öğütme: Koni biçimli filtreler, toz şekeri andıran daha ince çekilmiş kahve kullanır. 2) Doğru Oran: Esperro Colombian Supremo Filtre Kahvesinin lezzetinin ortaya çıkması için 180 ml suya 2 yemek kaşığı (10 g) kahve kullanılmasını önerir. 3) Hazırlama: Colombian Supremo Filtre kahve taze olduğunda güzeldir, tek seferde bitirebileceğiniz kadar hazırlayın. Kahvenin yeniden ısıtılması aromayı yok edebilir. Colombian Filtre Kahvesini Buzlu Kahve Olarak Hazırlama: 1) Kağıt Filtreyi Islatın: Bu işlem filtre kağıdının yumuşamasını sağlayarak, kağıdın içerdiği tatların kahveye geçişini azaltır. 2) Öğütme: Pour Over için kahvenizi öğütmelisiniz. (Kahve, toz şekere benzemelidir.) Her 6 oz ( 180ml) sıcak su için 2 yemek kaşığı öğütülmüş kahve kullanın. 3) Doğru Oran: Buzlu kahvenizi hazırlarken eriyecek olan buzları da hesaba katmalısınız. Bu nedenle sıcak suya iki katı ölçü kahve kullanın. (180 ml sıcak suya 4 yemek kaşığı kahve) 4) İlk Dökme: Pour Over kabının yarısına kadar sıcak su doldurun ve sonrasında kahvenin bardağa damlamaya başlaması için 10 saniye bekleyin. 5) Dökmeyi Tamamlayın: Yavaşça sıcak suyun tamamını dökün ve kahvenin tamamının bardağa damıtılmasını bekleyin. 6) Buzu Ekleyin: Demliğin haznesi yarıya kadar sıcak kahve ile dolmalıdır. Diğer yarısını buz ile tamamlayın. Keyfini çıkarın.Tüm filtre kahve çeşitlerini incelemek ister misiniz ?